CARBO EXTRA 750g

aucun
De perfecte combinatie voor energie en hydratatie!
Prix Spécial À partir de 4,50 € Prix normal À partir de 14,90 €
En stock
SKU
ART001262
CARBO EXTRA 750g doit être acheté par multiple de 1

Dankzij een weloverwogen combinatie van koolhydraten en minerale zouten levert deze Performance Carbo Extra niet alleen de juiste energie op het juiste moment, maar vult het ook de verloren mineralen aan en dit allemaal met een heerlijke framboze smaak.

Koolhydraten voor energie
Carbo Extra bevat drie koolhydraatbronnen, elk zorgvuldig gekozen om de juiste energie op het juiste tijdstip te leveren. Maltodextrine is een complex koolhydraat dat op dezelfde manier is opgebouwd als zetmeel, maar omwille van het kleiner aantal glucosedeeltjes sneller wordt opgenomen. Het wordt langzamer opgenomen in het bloed dan glucose en levert daarmee energie op langere termijn, en het reguleert de bloedsuikerspiegel.
Dextrose, beter gekend als druivensuiker of glucose, is een enkelvoudig koolhydraat en is één van de belangrijkste brandstoffen voor het menselijk lichaam. Glucose wordt echter niet als zodanig opgeslagen maar wordt omgezet in glycogeen, dat in de spieren en lever wordt opgeslagen. Glucose kan direct door het bloed worden opgenomen en levert dus instant energie.
Fructose is net als dextrose een enkelvoudig koolhydraat, maar omwille van een klein structureel verschil levert het energie op middellange termijn.
De combinatie van deze drie koolhydraten houdt zowel vóór als gedurende de fysieke inspanning het energieniveau op peil.

Minerale zouten voor de vochtbalans
Kalium- en natriumzout zijn de 2 voornaamste zouten die door transpiratie verloren gaan en dus tijdig dienen aangevuld te worden. Natrium vervult een aantal functies in het lichaam. Het regelt de water- en zouthuishouding en de zuurtegraad van weefselvloeistof. Maar ook het doorgeven van zenuwprikkels en het samentrekken van de spieren wordt hierdoor beïnvloed. Samen met kalium regelt het de bloeddruk.
Kalium speelt een cruciale rol voor een goede hartfunctie, maar heeft ook een sleutelfunctie bij de contractie van de skelet- en gladde spieren. Het is dus belangrijk voor een goede spijsvertering en musculaire functie.

De Carbo Extra is dus een ideale combinatie van koolhydraten en zouten voor een betere uithouding, zonder verzuring van de spieren!

Smaak:
Framboos

Gebruiksadvies:
Meng 75g (1½ maatjes) met 500ml water of fruitsap. Drink 1 uur voor de fysieke inspanning of wedstrijd 1 drinkbus. Drink vervolgens per inspanningsuur/wedstrijduur telkens 1 drinkbus.

Verpakking:
Verkrijgbaar in een pot van 750g.

 

Plus d’information
Flavour Non
Objectif Endurance & muscle endurance, Énergie
Goût Framboise
Contenu Non
Remarques N/A
Fiche technique

Klik hier

Manufacturer Non
Taille Non
Rédigez votre propre commentaire
Seuls les utilisateurs sauvegardés peuvent soumettre leur avis. Veuillez vous connecter ou créer un compte
/100g /150g - RDA*
Energy 369Kcal / 1570KJ 554Kcal / 2355KJ
Fat 0 g 0 g
     Of which saturated fatty acids - -
Carbohydrates 90,6 g 136 g
     Of which sugars 24 g 36 g
Protein < 0,1 g < 0,15 g
Salt 1,4 g 2,1 g
*RDA : Recommended Daily Allowance
Facebook Livechat